Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Att utvecklas andligt med healing

2019-03-13

 

Att kunna få människor att må bättre med sina händer 

är inte bara magiskt, det är en gåva!

 

Att utbilda sig i reiki är ofta väldigt personlighetutvecklande och livsförändrande, på samma sätt som man lär sig att ge helande energier till andra så läker man sakta ihop själv och ser på sitt eget liv med öppnare klara ögon. Det ger ofta en högre medvetenhet och klarhet.

Reikin är enbart en struktur/teknik för det som redan finns där, så även om man går en reiki utbildning så måste vi själva göra jobbet inuti oss själva.

Efter att ha gått igenom en del energiökningar, huvudet har varit ett enda virrvarr av färger och symboler, precis som att jag blivit introducerad för ett nytt språk som jag måste lära mig så börjar jag få en viss förståelse för hur jag skall tolka dem. Jag har förstått att jag har fått fler guider allt eftersom jag själv utvecklats. Ju mer man lyssnar på den där inre rösten, desto mer kommunicerar den.

Mina kopparpinnar har blivit ett naturligt inslag efter reikibehandlingar när det är dags att rensa lite i auran, jag behöver inte ställa frågor längre på svåra områden om jag är klar för det ser jag på min klients färger. Jag ser vart blockeringar och negativa energier sitter, jag såg färger innan men det var precis som bildspråket ändrades och förvirringen var total ett par veckor.

Nu kan jag se det hur det negativa området bleknar och försvinner, ofta lämnar jag efter mig ett spår av indigo och purpur. Det spelar ingen roll hur många böcker man läser, man måste lära sig förstå sin guide och det gör man genom engagemang och välvilja. Ibland kommer frustrationen farande men jag har lärt mig att svar kommer när man är redo att förstå.

Precis som energierna växer när man kan använda dem rätt. Universum svarar inte på negationer, det innebär att man måste fostra sina tankebanor en del för att få de energier man vill förmedla vidare.

Jag har förstått att det finns trygghet i ett ”ekorrhjul”, där allt är som det alltid har varit och vi kliver av när vi inte orkar längre. Det är ett stort kliv, och för vissa är det enormt. Alla har inte samma startsträcka, men den startsträckan är inte avgörande för den du vill bli. Sikta högt och älska dig själv för att du vågar drömma, du tar första klivet mot förändring.

//Med Kärlek

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)