Boka tid för behandling

 

  • Boka tid gör du lättaste genom att klicka på den gröna Fliken längst ner till höger.
  • Du väljer den behandling och tid du vill ha och fyller i dina kontaktuppgifter och klickar på fortsätt/betalning (betalning innebär inte att man måste betala eller fylla i kortuppgifter, utan där väljer du om du vill betala på plats eller med faktura).
  • Önskar du klarna betalning/faktura så går det att välja på plats, samt kortbetalning och Swish.
  • Hittar du ingen tid som passar går det bra att ringa 0733120066 eller maila. 
  • Jag är ansluten ePassi.

För att göra ett köp med ePassi behöver du ladda ner appen och logga in med bankID, där kan du även ha koll på ditt saldo samt se vilka leverantörer som finns nära dig. Är du osäker så hjälper jag dig.

 

PRESENTKORT
Presentkort går ej att lösa in mot kontanter.
Det är ett tillgodohavande i ett företags tjänster och behandlingar, en värdehandling utan ångerrätt.
Utnyttjar man inte hela beloppet på Presentkortet får man inte tillbaka pengar utan man kan få ett tillgodohavande i växel på motsvarande belopp.
I samband med köp av presentkort är mitt köpeavtal med köparen och inte  nödvändigtvis med presentkortsinnehavaren. Alla presentkorts köp dokumenteras och köparens namn är noterat.

Har ett presentkort gått ut så har det gått ut.
Hos mig gäller ett presentkort i 1 år. Har du inte utnyttjat tillgodohavandet så går du miste om det.

 
Som konsument är det bra att vara medveten. Så läs gärna på!

https://www.hallakonsument.se/konsumentratt/presentkort-och-tillgodokvitto/

Jag har mina behandlingar här på Hertz Minne i Söndrum,  jag håller till på andra våningen i Annexet , i samma byggnad som  "K som i Kicksson"  Så det passar utmärkt att boka tid hos frissan samtidigt som du besöker mig.

FRISKVÅRDSBIDRAG.
Detta är en öronmärkt peng som vi får av våra arbetsgivare, som dem i sin tur får tillbaka av skatteverket, den pengen skall oavkortat gå till Friskvård. Det är en förmån som har sin grund i politiska beslut och i dagens läge är det absolut ingen självklarhet. Framförallt inte om det fuskas för mycket.
Det innebär att man måste ha utfört behandlingar eller aktivitet som är friskvårdberättigat för att ha rätt till det bidraget.
Friskvårdbidraget är personbundet och knutet till namn och personnummer och legitimering krävs.

Det innebär att man kan inte göra behandlingar på andras bidrag.
Man kan heller inte be mig skriva ett friskvårdskvitto i efterhand. Utan namn och personnr skrivs in på kvittot i samband med köp. Man kan be om ett handskrivet kvitto som komplement till sitt kassakvitto men då som längst en månad efter utförd behandling.

Man kan heller inte använda kvitton från presentkort, presentkort är inte friskvårdsberättigade i någon form. Det är en gåva från någon och inte något som du har bekostat själv.

 

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Halmstad Fytoterapi och Reikihealing

Therese Stenberg

Hertz minne

söndrum 345

302 41Halmstad

0733-120066