Reiki Kurser

Att utbilda sig i reiki är väldigt personlighetsutvecklande och givande. Det är helhetsbehandlande, ett komplement och ett sätt att kommunicera, det går att använda som ett verktyg i vardagen och i  arbetet. Det är ett sätt att existera. Man behöver absolut inte vara en proffessionell utövare, utan man kan utbilda sig för ett hemma behov.

Har man väl satt sin fot i detta är det lätt att man dyker i med hela sin själ. Många väljer att utbilda sig för sin egen personliga utveckling då det är ett bra instrument för att komma i harmoni med sig själv.

Till Reiki 1 krävs inga förkunskaper, där lär man sig grunderna, för att gå reiki 2 måste du ha gått Reiki 1 då det är en direkt fortsättning av  1:an.

Datumen jag lägger upp här är preliminära.  Vid för stort bortfall eller brist på anmälningar  kan datumen komma att flyttas. För att en kurs skall bli av behövs det minst 2 deltagare.

Kommande Kurser 2024

18-19 Maj Usui Holy Fire®III, steg 2. Lördag och Söndag , 2 heldagar, kl:11-17

7-9 Juni Usui Holy Fire®V ART & Reikimaster. Fredag - Söndag, 3 heldagar 9-18

17-18 Juni, Usui Holy Fire®III steg 1 Grundkurs, Måndag-Tisdag kl:11-16

19-20 Juni, Usui Holy Fire®III steg 2 Fortsättningskurs, Onsdag-Torsdag kl:11-16

24-25 Juni, Usui Holy Fire®III steg 1+2, intensivkurs, Måndag-Tisdag kl:10-18

Är du redan utbildad i Holy Fire® I eller II  men har inte den senaste versionen så går det att göra den uppgraderingan här.

Reikins kursindelning.

Man delar in reikin i 3-4 block. I alla Kurser ingår Manualer och studiematerial i Holyfire® III är det uteslutande William Lee Rands Studiematerial som används.

Usui Holy Fire® III

Reiki 1 Usui Holy Fire® III

Här lär man sig grunderna i reiki, att både behandla sig själv och andra. Självläkningen är mist lika viktig som att läka andra. Det är mycket meditation varvat med praktiska övningar och man mottar placering av Holyfire® Reiki energier. Inga förkunskaper.

Tid: 2 heldagar

Reiki 2 Usui Holy Fire® III

Nu är det dags att börja använda kraftsymbolerna och man lär sig att skicka Distanshealing och förstärka sina energier med hjälp av symboler och mantran ( jumon) vid behandlingar. Man får en Placering och kursen varvas med meditation och praktiska övningar. Förkunskaper steg 1.

Tid: 2 heldaggar

ART/ Reiki Master Usui Holy Fire® III (V)

Här går man ännu djupare och man får lära sig ART ( Advanced Reiki Teqhniqes)  och man får lära sig att undervisa andra i reiki och att göra placeringar och tändningar.

Man blir även tilldelad ytterligare symboler. 

Det går att dela på Reikimaster och Teacher och göra en reiki 3 A Innehållande endast ART  (advanced reiki techniqes) och 3 B som är Lärardelen. I lärardelen lär man sig att göra placeringar och tändningar för masterkuser. Tändningarna gör man endast på Masternivå (lärarnivå).

Tid: 3 heldagar

Uppgraderingar I Holy Fire®

Har du gått Holy Fire® I, II och III men har inte de senaste uppdateringarna i Online och VärldsFred så kan du uppgradera dig hos mig 

 

Usui Shiki Ryoho Reiki

Reiki 1- Shoden "first teachings"


Här lär man sig grunderna i reiki, att både behandla sig själv och andra. Självläkningen är mist lika viktig som att läka andra. Det är mycket praktiska övningar och man blir initierad i reikins energier av sin Reikimaster.

Reiki 2 - Okuden "Inner teachings"


Nu är det dags att börja använda kraftsymbolerna och man lär sig att skicka Distanshealing och förstärka sina energier med hjälp av symboler och mantran ( jumon) vid behandlingar.

Reikimaster - Shinpiden "Mystery teachings"

Här går man ännu djupare och man får lära sig ART och man får lära sig att undervisa andra i reiki och att göra initieringar.

Man blir även tilldelad ytterligare symboler. 

Vissa delar på Reikimaster och gör en reiki 3 A som då innehåller ART (advanced reiki techniqes) och 3 B som är Master/Lärardelen. Men går man endbart ART får man endast tillgång till Mästarsymbolen för användning i mer Avancerade Reiki tekniker. 

 

 

 

Är du i behov av boende i samband med kurs så ligger Halmstad Gårdshotell ett stenkast från Hertz minne

Ett mycket trevligt boende för den som vill passa på att njuta av den lantliga miljön.

Att gå en kurs i reiki gör ofta att vi öppnar upp för vår egen intuition och acceptans vilket gör att vi ofta växlar upp vår egen personlighetsutveckling till en ny nivå.

Att utbida sig i Reiki är ofta en förändring i livet där man ser saker ur nya perspektiv. Och för vissa kan det innebära en helomvändning i livet.

Min tanke är att ha återkommande Reikträffar/återträffar som ej är bundna till enskilda kurser utan som alla kursdeltagare kan delta i. 

Jag älskar sociala medier och helst när de kan vara till nytta, min tanke är att skapa slutna grupper på Facebook  med kursdeltagare, där man kan dela frågeställningar och ge varandra feedback och dela erfarenheter. Frivilligt förståss. Givetvis är jag med och svarar på frågor om det skulle behövas.

 

 

Kontaktformulär nedan för anmälan och förfrågningar:

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande