Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Höst mys & Blå Lotus

2022-10-03

 

Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg och jag känner att jag längtat efter att ”få ur mig” text, det har varit mycket att göra under året som gått och det är helt fantastiskt vilket förtroende jag får av mina kunder. Ni är helt fantastiska, det kan jag konstatera.

Nu går vi in i ”mys perioden” hösten där vi tänder ljus och gottar oss, vilket är riktigt mysigt. Under sommaren har jag och min lilla familj hunnit besöka Liseberg 3 ggr, att skrika av rädsla och att spänna varenda muskel i skräck har blivit en form av KBT för min egen del.

Jag har en del schema förändringar på mitt ordinarie jobb, då vi jobbar med hållbara scheman och är precis i uppstarten av detta och kurserna har varit svårplanerade. Mitt ordinarie jobb har tagit mycket energi och focus jag lovar förbättring i planeringen under 2023.

Behandlingarna har ökat under vår och sommar och hoppas att det fortsätter så. Det är trots allt behandling som är min kärnverksamhet och efter att ha studerat statistik på bokadirekt så kunde jag konstatera att jag gjort hundratals behandlingar under åren. Min önskan hade varit att få in lite träffar under hösten, eller nåt annat evenemang.

Under sommaren passade jag på att detoxa, det var dags, det är ett utmärkt sätt att få mer energi till godo när det tryter. Och min tanke är att jag skall skriva lite om detox metoder och vikten av det.

Ett annat ämne som jag tänkte försöka täcka är Virus, och framför allt virusexplosionen i våra kroppar. Vi kan ju inte döda virus och många ggr så är virus kvar och vilar i våra kroppar och väntar på att vakna till liv trots att vi låg däckade den där veckan och är frisk nu. Och det något som covid 19 fått mig uppmärksammad på är det detta. Tyvärr kommer ni aldrig få läsa om konspirationsteorier i den här bloggen, då jag varken tror att vaccinerade är radioaktiva eller att ovaccinerade är oansvariga.

 

            

 

Förra veckan så satt jag och finkammade google efter blå lotus olja men hittade bara väldigt dyra varianter men är väldigt nyfiken på affekten av blå lotus och tydligen så skall bästa sättet att tillgodogöra sig effekten av blå lotus vara te. Så jag beställde Anima Mundis te av blå lotus.

Min tanke var ju att jag skulle hitta en jättebra eterisk olja till massage och te droppar.

Så i skrivande stund har jag sätt på vattenkokaren, för att testa detta te som skall var så fantastisk bra.

Och givetvis så skall jag försöka dela min erfarenhet.

Ha en fin höstkväll och glöm inte att blåsa ut ljusen och släcka lamporna efter er.

//med kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)