Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Fixat och färdigt

2019-10-27

 

Flytten är klar, behandlingsrummet står färdigt, jag har lagt ut tider på bokadirekt.se fram till v.5, 2019. Jag har anslutit mig till Actiway och gått igenom listan på skatteverket och insåg att folk i regel antagligen inte är medveten om vad dem kan få för sina friskvårds pengar. Nästan alla former av stresshantering går på friskvårdsbidraget till och med ”bastubad”, det tyckte jag var lite skoj faktist.

Jag är supernöjd för stunden över rummet och känner att jag kan köpa till eftersom de saker som jag tycker fattas.

Jag har lagt ut nya kursdatum för våren 2020.

Vi kommer att hitta på en massa spännande på Spa Harmoni framöver och jag ser fram emot att få vara delaktig. Vi är ett gott gäng med mycket bra ideer, det är som att köra ner händerna i en godispåse. En perfekt blandning av energimedicin, skönhetsvård och friskvård.

Det hade väl varit gött med lite healing efter att du vaxat benen och bikinilinjen?!

Jag hoppas verkligen att alla nyfikna kikar in och stillar nyfikenheten.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)