Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Nyhetsbrev Mars 2023

2023-03-05

Detta blir mitt första nyhetsbrev och tanken är att jag skall göra ett var tredje månad för att hålla er uppdaterade om min verksamhet. Våren blir lite rörig då jag kommer utbilda mig en del.

Det har varit mycket behandlingar under höst och vinter och jag känner att det är dags för lite nya verktyg och perspektiv.

Jag har bland annat hoppat på en grundkurs i Tarot som jag tycker är oerhört spännande framför allt när man jobbar med ”blindspots” och det kommer så småningom att bli ett bra komplement till Reikin då Tarotkortens budskap ofta är väldigt personlighetsutvecklande. Sen är det oerhört kul och spännande också. När det blir dags kommer jag att erbjuda Tarotläsningar på elevnivå då jag kommer träna under våren. Håll ett öga på Facebook!

Man kan helt enkelt inte ha för många diplom!

Det kommer att komma ut fler kurser under sensommaren och hösten. Nu under våren så kommer jag att gå ytterligare en Masterutbildning, Holy fire III® Som är en utveckling av usui reikin framtagen av William Lee Rand. Precis som allt annat här i världen utvecklas Reikin mer och mer och anpassas efter den moderna människan, och jag antar att det även gäller mig, det är bara att hoppa på tåget.

Det innebär att kurserna under våren blir av men jag pausar i planeringen och inväntar nya kunskaper och inspiration under sensommar och hösten.

Det ligger 2 kurser ute nu. Reiki 1 är första steget i reikin och kräver inga förkunskaper. För att gå steg 2 måste man ha gått steg 1. Steg 2 är en direkt påbyggnad av steg 1 och där ingår distanshealingen och kraftsymbolerna.  Mer information finns på hemsidan.

18-19 Mars Reiki steg 1, "Shoden", Usui Shiki Ryoho

1-2 April,  Reiki steg 2, "Okuden" Usui Shiki Ryoho

Kurserna passar alla och Reikin är ett fastastiskt verktyg när kroppen springer ifrån själen, det är ett utmärkt verktyg för att hitta tillbaka till sig själv och få tillbaka Harmoni och balans i livet. Man behöver inte stå på salong och ta emot kunder utan det går lika bra med självbehandlingar och den närmaste familjen, vänner och bekanta.

Behandlingarna flyter på som vanligt, passa på att boka behandling i väntan på solen, den mörka perioden gör många trötta och det är ett tag kvar till semestern.

Till alla mina fina stamkunder som kommer regelbundet med lite olika mellanrum har jag tagit fram ett bonuskort så när man har fyllt ett kort med 5 behandlingar så får man en gratis 60 min behandling.

Jag har även tagit fram ett litet Rabattsystem För rekommendationer, så om du rekommenderar mig till någon och det leder till en behandling så får du 15% på din nästa behandling.

Det är helt fantastiskt vilka kunder/elever jag har. Det är verkligen en förmån att få hålla på med det här!

Ha en fantastisk vår!

Med kärlek

//Therese                                     

Boka tid!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)