Tarotläggning

Allt jag gör i mitt arbete med Tarot har ett helande syfte, du kan enbart ställa frågor som berör dig och din utveckling.

Jag tycker att att det är viktigt att man försöker identifiera energierna som ställer till det i just ditt liv och begränsar dig. Då tycker jag att det kan vara bra att göra en läggning som visar vilka energier  som du har med dig från "föregående liv", en "Kompass" läggning som visar vad du behöver jobba med för att komma vidare, samt lämna utrymme för 1 fråga.

Det är viktigt att du vågar vara öppen och ärlig.

En Tarotläsning hos mig innehåller;

  1. Lektioner från föregående liv (past life lesson spread 7 kort)

Denna läggning tar fram vilka energier som du har med dig från föregående liv och som fortfarande påverkar dig.

  1. En Keltisk kompassläggning (9 kort)

Denna läggning är en bra förlängning av föregående läggning och vägleder dig utifrån ditt utgångsläge.

  1. 1 Fråga

1 valfri fråga, denna går att byta ut mot t.ex. en ”wheel of fortune” en 3-4 korts läggning som beskriver vart du började, vart du är nu och ett bonuskort.

 


En tarotläsning är även en utmärkt kombination med en Reikibehandling och kan ge en ganska klar bild över vad man behöver jobba med hos sig själv för att saker och ting skall förändras i ens liv. I en tarotläsning är man delaktig i läsningen tillsammans med läsaren och genom frågor kan läsaren placera in korten på rätt plats i livet.

Tarotläggning i samband med Reiki;

  1. Chakra läsning (7 kort)

1 kort för varje chakra, här visar sig ofta obalanser snabbt och kan ibland visa roten till obalansen.

  1. Pentagrammet, de 5 Elementen (5 kort)

Denna läggning beskriver vilka energier du har i dina element och även denna kan avslöja obalanser mer ingående.

  1. 1 fråga

1 valfri fråga, denna går att byta ut mot t.ex. en ”wheel of fortune” en 3-4 korts läggning som beskriver vart du började, vart du är nu och ett bonuskort.

Tarotkorten är oerhört flexibla men även väldigt raka så ibland säger korten saker man kanske inte riktigt vill veta, eller har svårt att ta till sig så är man intresserad av att göra en tarotläsning så  måste man vara beredd på att skuggsidor och våra sämre egenskaper även kan komma fram i korten. Trösten är att ALLA har dem, alla hanterar vi det på olika sätt. Har man lagt en del kort på sig själv och dragit alla kort i leken så skräms man inte så lätt, utan man snarare utmanas av att få lite att jobba med. Tarotkorten gör personlighetsutveckling både roligt och spännande.

 


 Årsläggning

En 17 korts läggning som går igenom 12 månader 1-12 samt 5 ytterligare kort. Läggningen går in på det du lämnar bakom dig och vad du står inför de närmnsta 12 månaderna.

Läsnigen tar ca 45-60 min