Usui Holy Fire®V (III)

 

Usui Holy Fire® V Reiki (III)

Usui Holy Fire® III med dem 2 senaste uppdateringarna Online och Världsfreds Reikin kallas av många för Holy Fire® V men det är fortfarande Holy fire® III fast med 2 uppdateringar. (jag vet att detta är förvirrande)

Holy Fire® är den healingenergin som William Lee rand kom i kontakt med 2014, och är en utveckling av Usui reikin, och i den praktiska behandlingen så är det ingen större skillnad, skillnaden är både stor och liten skulle jag vilja säga. Den större skillnaden är på ART/Masternivå.

William Lee Rand kände av energin för första gången inför en ART/Masterutbildniing på Hawai. Under 3 sessioner med Janice Jones (som han anlitat i sin verksamhet under 19 års tid) kunde dem kanalisera energin. Under dessa sessioner fick dem fram att denna energi skulle användas på den kommande kursen och att det var en mer högfrekvent energi med stabilare egenskaper.

Under årens lopp har han tillsammans med Janice Jones och Colleen Benelli utformat och Utvecklat Holy Fire Reikins energier I, II,& III och nu då den man även kallar V som är III fast med 2 uppdateringar.

Holy Fire energin förändras med tiden och anpassas till dagens människor och energier, precis som allt annat i vår Värld. En värld som behöver högre frekvenser, mer kärlek och mer ljus i takt med att det mänskliga medvetandet tar fart.

Den stora skillnaden är att Usui Holy Fire® Reikin inte har något släktträd. Utan eleven tar emot Holy fire energin direkt från Källan under meditation i form av placeringar, i stället för initieringar som kanaliseras av en Reiki Master. På detta sätt blir energin renare, stabilare och man får energi direkt från källan.

Usui Holy Fire® III lärs ut i 3 steg precis som Usui reikin med samma Bakgrundshistoria samt lite nya perspektiv och en friare form av energiutövande och personlighetsutveckling, Holy Fire® Reikin tar utövaren till en ny nivå när det gäller personlighetsutveckling och självläkning.

Usui Holy Fire® III steg 1

Usui Holy Fire® III Steg 2

Usui Holy Fire® III ART/Reikimaster

Samt uppdateringar till Holy Fire® V

För mig personligen så kändes det som ett naturligt steg vidare från Usui Reikin in i Usui Holy Fire® energin

Vill du veta mer om Holy Fire III?

Gå gärna in och läs på Introduction to Holy Fire® III Reiki | Reiki

 

 

 

 

Step in to the fire of self-discovery.

This Fire will not burn you.

It will only burn what you are NOT!

                                      / MOOJI