Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Goda råd är Gratis.....

2018-04-14

Som sagt innan så sitter jag och jobbar mycket på min hemsida nu, och den växer och förändras från dag till dag och tanken  med min hemsida är att de som är nyfikna på ämnet skall kunna lära sig mer och att skall kunna hitta användbara och framförallt ekonomiska tips.

Hälsokost är INTE billigt och det finns de som tjänar jättemycket på våran ohälsa.  Och många gånger är det inte hälsan somär det stora problemet, utan kunskapen om hur ohälsa uppstår.

Sen har vi ju alla trender som cirkulerar, dessa häslotrender är både bra och dåliga, har man lyckats skapa en trend så har man hittat nåt som fungerar , det är ju positivt! Det negativa är att det kanske inte fungerar på alla!

Så även om jag gärna vill tjäna pengar på att ge behandlingar och konsultationer så vill jag gärna sprida kunskaper!

Det är ju kanske inte det lättaste i detta informationsflöde. Men jag är fullt övertygad om att det finns en ekonomi i att driva företag under uppriktiga och informativa former. Det kanske inte är "snabba pengar" men det kanske blir en inkomst i slutändan.

 

// evolution

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)