Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Intellektuell läkning

2019-07-17

Russian nesting doll, påminner en del om hur våran själ.

Det är dags att blogga lite, efter en lång sovmorgon, en sen frukost och 2 timmar nere vid simstadion, middag och hundpromenad så är jag rätt slut, endast lite tvätt kvar att hänga, städa kan jag göra imorgon om det är molnigt. Det mesta hamnar på paus för att hinna med sommaren. Jag lyckades med konststycket att bränna mig mellan ögonbrynen.

Några kvällar på rad har jag suttit och tjattrat med min bästa väninna i Luleå, hon är mitt bollplank i det mesta. Och vi gled in på något ganska viktigt igår, och det är vår intellektuella förmåga att läka och bearbeta. Vad hade jag gjort utan Jessica?! 

Och precis som jag skrivit i tidigare inlägg så har jag fått jobba mycket med självläkning själv och många gånger när man jobbar med sig själv och andra så upplever man tar ett steg fram två steg bak.

Alla har vi olika förmåga att bearbeta svårigheter i livet, och ibland synkar inte det med energierna.

När jag började med min självläkning hade jag läkt mycket rent intellektuellt och tog på något sätt för givet att då borde det även vara utarbetat i mina energier, men så var det inte, däremot så dök det upp senare. Då hade jag även kunskapen och erfarenheten att läka det på djupet.

Det som är fördelen med att man läkt något intellektuellt är att det är ganska smärtfritt och enkelt att tillföra energi, men har man inte läkt det intellektuellt och bearbetat något som vi upplevt som svårt och traumatiskt så kan det skapa en del obehag när man börjar lösa upp den negativa energin, detta kan var både jobbigt och skrämmande om man inte är beredd.

Jag som healer är ju väl medveten om att man inte kan beställa det man vill ha av dem andliga healingguiderna, utan de ger vad du behöver och det matchar inte alltid våra önskemål. Jag vet ju även att om det som bubblar upp till ytan är det som står i vägen för din hälsa, då behöver det bearbetas igen en sista gång…

Själen/Auran är oerhört komplex men ändå enkel att förstå, Precis som naturen hämtar livskraft från solen och har ett ekosystem där precis allting har en funktion, så funkar även din energivarelse på det viset.

”Människor är som besatta av att tanka energier med solsemestrar, retreats mm. Men vi är inte några batterier med en begränsad livslängd, vi genererar energi, vi utstrålar energi, när vi lever rätt så är källan oändlig, det handlar om att använda sina energier rätt. Sluta tanka, börja generera istället.

Jag är ganska medveten själv om att jag inte lever helt rätt. Jag jobbar heltid på natten i vården, när jag är ledig så står jag och behandlar folk och har kurser emellanåt, det är mycket begränsat med fritid. Men att hålla på med reiki, andlighet och örtmedicin är som en hobby som stiger en åt huvudet, man har så roligt så man känner inte hur trött man är förrän medvetslösheten kickar in när man blundar.

Nu har jag sommarlov och klämde en påse dillchips till kvällsmat här framför datorn, jag fick lite dåligt samvete och försökte jämna ut med ett äpple. Tyvärr botar inte healing allt.

 

Jag är ju en energi skickare och jag skickar healing varje dag, har jag inte någon som behöver energi skickar jag till ändamål och platser, jag brukar utforma "paket" med max tre syften som jag tror på, och så skickar jag 3-4 ggr. I mitt sista paket skickade jag till ozonlagret och havet bland annat, det här kan låta töntigt och överexcentriskt men för mig är detta viktigt. Jag vill skicka ut en tanke till universum.

//med kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)