Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Kurser

2018-03-17

Det är visserligen några veckor sedan jag hade kurs men  jag kände det var dags att blogga lite. Jag har passerat en milstolpe och haft min först kurs i reiki, och det känns för första gången på länge att jag går på "min" väg, den vägen och det livet som jag väljer för mig själv. Jag hittade en bild som summerar erfarenheten.

 

När man uppfyller något som man velat länge känns det som att ett trassligt nystan nystas upp och allt känns lättare och lättare, i vardags och familjeliv.  Även om ansvaret finns kvar så ramlar alla "måsten" bort.

Min tanke är att för alla reikilovers där ute som håller på med denna underbara healingform har jag tänkt försöka utforma en liten utbildning på 1-2 helger i örtkunskap och kroppens balanssystem och eventuellt lite kunskap i hur man gör tinkturer och konserverar.

men Som jag nog sagt innan så tar mitt andra jobb väldigt mycket energi och ibland tar det bara mer tid än jag hade velat.

 Ha tålamod med mig :-)

//Therese

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)