Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

"Själarnas öde" 

2019-08-13

Tack Livsenergi  (bokklubb) för alla fantastiska böcker ni levererar som jag inte tycks hitta någon annanstans.

 

Jag skall faktiskt ta mig friheten att recensera och rekommendera en bok.

”själarnas öde” av Michael Newton.

Jag har även läst Michaels bok ”själarnas resa”, (Journey of souls), jag skrev även ett inlägg om denna och la ut länkar till ljudboken på youtube.

Under min semester dvs säga 4 veckors ledighet med barnen så hann jag till sidan 25, det var omöjligt att ta sig igenom en sida utan att bli avbruten. Första natten tillbaka på jobbet så blev det vak, och medan jag satt och lyssnade på andetagen så hade jag läst ut boken till klockan 05.

Och för er som inte hängt med så var Michael (som ej lever idag) Hypnos terapeut och har jobbat med hypnos under många, många år och i böckerna finns mer än 30 års erfarenhet och studier av livet mellan liven, dvs livet i andevärlden, från dödsögonblick till nästa inkarnation.

När jag letar information som berör min andlighet så letar jag efter information som innehåller en igenkänningsfaktor. Jag hittade den i Michael Newtons böcker och inte bara ett fragment ur ett sammanhang, jag behöver mer än så för att bli ”frälst”. Kunskaperna i Michaels livslånga arbete som han delar i sina böcker är ovärderlig och för mig klockren. Givetvis så ser vi ju symbolik på olika sätt i andligheten och det gäller att hitta det som passar dig individuellt.

Jag har ju förstått att de smaskiga  spökhistorierna säljer bättre,  den här boken är genomsyrad av universell kunskap, kärlek och harmoni, snaskigare än så blir det inte för mig.

Vill man bli bättre på att förstå guiderna och andevärlden och deras indelning så skall man läsa dessa böcker.  I ”själarnas öde” har han även satt en kvinna som jobbar med energihealing, bland annat reiki under hypnos.

Denna kvinna är även healer i andevärlden och tillhör ”omskaparna”, i sin hypnos berättar hon hur hon använder geometriska mallar och spiraler för att reglera sin vibration för att ta bort dålig energi och skador i själens energi. Hennes grupp är inte de enda som jobbar med healing utan healing är ett stort område i andevärlden.

Healingen fungerar ungefär på samma sätt i livet och det gynnar vår målsättning i livet.

I boken framkommer även färgernas betydelse för kommunikation och vibration. Själsfärger och ”halos” som symboliserar vår karaktär, färger, grundämnen och symboliska former, som pyramider, rektanglar och sfärer.

Är du energiarbetare eller bara väldigt intresserad av andlighet och vill ha mer klarhet i det du ser och känner i energierna du kanaliserar? LÄS BOKEN! Ikväll skall jag börja på den tredje boken "Minnen av livet mellan liven".

 

 //med kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)