Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Pyramiderna i Bosnien

2018-08-05

Jag har under de senaste dagarna suttit och sett dokumentärer om pyramiderna i Bosnien, jag som jobbar med energi kände ju att min facination för detta bara ökade och till slut så hittade jag en dokumentär där en kvinnlig energiarbetare går in i pyramiden med dess upptäckare och läser av enerigerna hon känner där inne.

Jag fick pytteskinn över hela kroppen när jag såg detta.

Det man vet är att Pyramiderna i Bosnien är Stora energiapparater och att pyramiden skickar energi till solen och vidare ut i universum men inte bara det den tar även emot, och trots sina tusentals år och att den blivit igengrävd så fungerar dess mekanismer än idag. För er som är känsliga för energier eller bara älskar allt som har med pyramiderna att göra gå in och kika på detta.

 

 Detta är filmen med Sue Jones som är medium och energiarbetare.

 

 

 

Detta är filmen om  själva pyramiderna och desss upptäckter

 

Håll till godo!

Eller så går man in och läser på  http://pyramidernaibosnien.com/  här finns även massvis med filmer och länkar.

 

//Med Kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)