Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Fortbildning

2017-11-10

Jag har varit lite dålig på att vara aktiv på min hemsida. Jag ber om ursäkt för det. 

Jag har bland annat utbildat mig till reikimaster/teacher och har inte riktigt fått ihop tiden, sen har min sköldkörtel spökat en del och det har tagit lite tid att få medicinen rätt inställd, jag börjar se ljuset i slutet på tunneln.

 

Mina planer är nu att börja hålla kurser i reiki 1 och 2 efter årsskiftet och håller väl på att ta fram ett bra material, det är extremt spännande att få dela med sig av denna gåva, för det är verkligen en gåva.

Precis när jag hade lagt upp min sida förra året , fick jag frågan av en gammal klasskompis från grundskolan, om hade tänkt på mitt ursprung när jag började med reiki. Med det menade hon mitt samiska påbrå.

Jag är född och uppvuxen i Luleå och det samiska blodet flyter både på mammas och pappas sida (farmor, morfar). Samernas schamanism påminner mycket om den japanska reikin och filosofin bakom är väldigt lik varandra. Allting lever.

Och nu har jag uppfyllty målen för detta året, nu är det dags att böraj leta en Nåjd  i norrbotten som utbildar... 

 

på återseende....

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)