Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Vilken sommar!

2019-07-28

 

 

 

Grötvik

Grötvik

Grötvik

Dags för en liten uppdatering tycker jag, vi har haft en strålande vecka, med mycket sol, bad och värme. Det är i detta väder man inser att man bor helt fantastiskt!

Vi har legat och solat i Tylösand på dagarna och kvälldoppat oss i Grötvik om kvällarna. Sommar pulsen är i full gång ute i Tylösand, och fast jag älskar pulsen så känner jag inte för att delta, istället borrar jag ner fötterna i sanden och tittar på alla bruna människor i bikinis och badbyxor, bättre än appar och kataloger.

Det har varit några solnedgångar som kommer sitta i hela vintern.

Jag passar på att njuta av ledigheten ett tag till….

 

//Med kärlek

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)