Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Den fria viljan...

2018-06-20

Detta inlägg kommer  lite lösryckt. När man jobbar med örtmedicin och reiki så handlar det mycket om att saker och ting i kroppen skall vara så naturligt som möjligt men vill inte besvära kroppen i onödan.

Ju naturligare desto bättre, men så finns det en sak som jag sätter före allt detta och det är den fria viljan och rätten till sin egen kropp, det du känner är bäst för dig är faktist bäst för mig med oavsett vad jag har för åsikt om det hela.

Ibland stöter man på tillfällen som kan vara svårt att förstå, då är det min uppgift att ha tålamod för insikten kommer om inte förr men senare.

Den fria viljan kräver...

...respekt

...förståelse

...ödmjukhet

...kärlek 

Vad har du kvar om jag tar i från dig din fria vilja?

...ingenting?

 

Jag har på nåt sett blivit lite mätt på pessimismen i Sverige, missnöjdheten som gör att man väljer att rösta på SD till exempel, är det verkligen lösningen? Varför baserar man sitt röstande på det man är missnöjd med. 

Vi i sverige är bra på den fria viljan, vi skyddar den och demokratin, det är faktist inte alla som har det så bra! Risken är ju att vi förlorar det som gör oss till Svenskar om vi röstar efter missnöje.

 

 

// med kärlek 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)