Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Destruktiva relationers energidynamik

2019-03-26

 

Som healer råkar man ofta ut för att människor som mår dåligt knyter eteriska band till dig. Genom dessa band kan det färdas en del energi, det mest märkbara är negativ energi. Jag delar gärna energier med människor och kapar endast band när det blir negativt.

För mig har det även varit en fara i mina relationer, då jag ofta drar till mig människor som egentligen söker hjälp istället för kärlek.

Ett tips när man träffar någon som, tar mycket energi är att använda sköldar i sin aura (jag gillar spegelskölden, den återspeglar dem själva och skyddar mot negativ energi), när personen inte kan suga energi ur dig förlorar de snabbt intresset, och man får bekräftelse på det destruktiva energiutbytet.

Vi behöver alla låna energi av varandra ibland men det finns gränser för vad som är rimligt. Och för att kunna vara en bra partner behöver man få ha sitt energiflöde intakt.

Den tysta osynliga energidynamiken kan vara en bra grund för ett beroende av ett destruktivt förhållande, när man ser och förstår energiernas dynamik i relationer så är det lättare att skydda sig mot ”DÅLIGA” relationer. En Person med ett pågående missbruk har samma energibehov som en bottenlös brunn har av  vatten.

Människor som redan lider av missbruk eller psykisk ohälsa, missbrukar i regel redan sina egna energier och kan inte kontrollera hur mycket energier de tar av andra.

Jag har en teori om det inte är drogen man ska sluta med utan beteendet. För mig är missbruk inte ett substans beroende där man är beroende av en drog utan ett beteende där man överförbrukar något eller någon i sin omgivning så att det blir skadligt.

Kommer man inte till rätta med det så byter man bara missbruk och det kan lika gärna bli en annan människa som blir den nya drogen! Drogens enda funktion är att tillfredsställa!

Och av egen erfarenhet så måste jag säga att bli någons drog är bland det mest destruktiva jag varit med om, det tog inte bara energi, det tog 10 kg på två månader.

Och hur långt är en knarkare beredd att gå för en fix!? Tänk på det!

Det är inte meningen heller att man skall gå runt och vara rädd för människor som har dessa egenskaper då de egentligen behöver hjälp, hjälp att förstå hur deras missbruk inte bara drabbar dem själva, hur bra man än är på att dölja det.

Däremot kan det vara bra att förstå ”när” man kan vara till nytta.

I energiform går det absolut inte att dölja ett missbruk. Så det spelar alltså ingen roll om pappa super nere i källaren när barnen är hemma, barn blir en del av sina föräldrars energiförfall och destruktivitet, det skall inte barn behöva genomlida.  Anhöriga och vänner får utstå lögner och manipulationer.

I dessa fall är det dem själva som måste göra grovjobbet, man måste bryta missbruk och dåliga beteendemönster innan behandling, annars blir dem bara ett svart hål för healingenergi som personen inte kan tillgodo göra sig.

Det bör finnas annan professionell hjälp inkopplad innan man ger dessa människor energi och dem bör också ha kommit en bit på vägen.

Alla behöver vi en räddande ängel ibland men vi får inte glömma att vi måste även ta vårt eget ansvar gentemot oss själva innan vi sätter oss och väntar på mirakel.

Det finns lite olika sköldar man kan använda i sin Aura, precis som jag skrev innan så gillar jag spegelskölden. Man kan använda sig av färger och färgernas egenskaper och det är lätt att göra en egen sköld som passar en själv individuellt. Jag brukar använda grön, lila, vit och spegelsköld.

I den relationen jag hade blev jag utsatt för extrema mängder negativa tankar och mediala angrepp, i perioder gjorde jag just inte annat än att dra ut ”psykiska knivar” eller vad man nu vill kalla det.

Först provade jag en stålsköld, men angreppen upphörde inte, då satte jag en spegelsköld och då blev det faktiskt lugnt. Sen förstår inte jag heller riktigt hur det fungerar alla gånger, bara att det fungerar.

//med kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)