Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Det kollektiva medvetandet

2019-03-04

 

Jag har reagerat på sistone över att när jag får andliga signaler och budskap så kan jag ofta läsa på andra healers, andligt verksamma hemsidor och bloggar att det på nåt sätt får samma budskap.  Vi sitter ihop med nåt större som vägleder oss i vårt arbete. 

På sistone har jag fått ganska mycket påhälsning och jag brukar inte skylta med det då jag tycker att jag inte jobbar medialt på det sättet men känner att det för mig är ett ovärderligt verktyg i healingen. Men, nu kommer det det stora MEN:et.....

Igår så fick jag till mig ganska tydligt att våra Ärkeänglar behöver healing, Änglarna har en outsinlig källa men vi går igenom någon form av kollektiv healing nu och det går åt mycket energi och de vill att vi skall vara delaktiga. Nästa steg är rening  och den börjar inom ett halvår, jag fick till mig 5 månader (men ni vet andar och tid).

Jag kände ganska starkt att jag ville dela detta för det är klart att vi alla ska vara delaktiga, någonstans är det ju  självklart om man känner efter. Så skicka healing till våra änglar, de behöver våra goda tankar och våran kärlek.

Och glöm inte att när man ger av sin kärlek till andra så älskar man  sig själv.

//med kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)