Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Ursäkta planeringskaoset...

2023-07-12

 

.....men bättring är påväg!

Våren användes till utbildning inom Tarot och ytterligare en Masterutbildning i Holy Fire ® V Reiki, jag var helt överlycklig över att ha tagit mig förbi mina milstolpar för att sedan gå in i nästa kaos.

Hur lägger jag upp detta nu?!

Idag föll polletten ner när jag klev in i mitt behandlingsrum, det var som att någon lagt en informationsbomb i mitt behandlingsrum och efter min behandling var klar visste jag exakt hur jag ville ha det, det som innan var en enda dimmig sörja blev en klar och tydlig struktur.

Min personliga erfarenhet har varit att det har varit svårt att få upp ett intresse för Masterutbildningarna i Reiki, dessa utbildningar har varit svårplanerade då det kräver mer tid men mitt mål är att under 2023 och 2024 få upp intresset för alla nivåerna i Reiki. Men för att få in mer ART och mastertid så kommer jag att ha mer intensivutbildningar i steg 1 och 2.

Under Hösten så har jag enbart lagt in utbildningar i Usui Holy Fire® Reiki och har inte riktigt bestämt mig om jag skall fortsätta att utbilda i Usui Shiki Ryoho, då dessa 2 former är exakt likadana i behandlingsform men jag upplever att Usui Holy Fire® Reiki energin är starkare, renare och stabilare men det är förstås bara vad jag tycker, jag är väl medveten om att det finns dem som inte tycker likadant (Dessa personer jobbar förstås inte med Holy Fire® så hur kan dem egentligen veta? Bara en tanke, men efter 7 år med usui shiki ryoho så tycker jag att jag vet). Det är nog meningen att det skall vara så. Det är meningen att vi skall vara olika.

Usui Shiki Ryoho och Holy Fire® Reiki är samma sak, Den stora skillnaden mellan Usui shiki ryoho och Holy Fire® är att Holy Fire® Reikin inte har något släkt träd. Och i stället för initieringar via sin Reikimaster tar man emot placeringar och tändningar direkt från den gudomliga källan, vilket ger ett stabilare och renare energiflöde.  Det finns många små men stora skillnader i energierna mellan de olika grenarna.

 

Prishöjningar! Den tråkiga verkligheten har sprungit i kapp! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta jag vet att många av mina kunder kämpar med långtids sjukskrivingar och har mindre pengar att röra sig med. Men 1 oktober 2024 så kommer en prishöjning. Student och pensionärsrabatten på 15 % kommer klart att vara kvar. Men passa på att utnyttja presentkort och ladda energi till det gamla priset.

Sen vill jag verkligen be om ert tålamod för hur mycket jag än försöker att bli bra på sociala medier så får jag inte riktigt till det, jag gillar inte att ta selfies och när jag säger något så måste jag verkligen mena det, vilket gör att jag känner mig falsk, osann och tjatig när jag ger mig på marknadsföring. Men tro mig jag vill bli bra på detta! Och jag försöker, och bara för att jag inte postar så innebär det inte att jag gått i konkurs. Jag jobbar på och lägger energi på mina kunder i stället.

Ha en fantastisk sommar, bada i ljuset och havet när det bjuds!

Ps. och glöm inte att boka in dig på den där Kursen som du länge velat gå här hos mig! Låt den här semestern handla om dig, din utveckling och din vila.

Med Kärlek 

//Therese

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)