Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Tiden går fort när man har roligt

2018-10-31

 

Det har gått ett par veckor sedan jag satte mig ner och skrev så det är dags nu, under dessa veckor har jag hunnit ha reiki 1 utbildning och haft några behandlingar, samtidigt som jag jobbat heltid, sen skall man hinna med läxor och att vara social.

Det har varit intensivt med erfarenhet och upplevelser,  jag är enormt glad över de elever som stannar kvar och även vill gå reiki 2 hos mig. 

Vid några tillfällen har jag boostat med lite extra initieringar både på elever och sånna som andra utbildat, därför tyckte jag att det passar att ta upp detta.

När man boostar så gör man inte det för att någon annans initiering var dålig, utan för att rensa upp det som lossnar efter första initieringen, som är väldigt utrensande, man kan behöva det mer än en gång men oftast löser saker sig av sig självt. Man kanske inte har gett reiki på 15 år och känner att man vill ta upp det igen.

Jag uppmuntrar till att gärna kika på andra utbildare om man känner för det, det kan även ge ett bredare perspektiv, då vi är väldigt olika som personer och stilarna kan variera, men oftast är baskunskapen densamma. För att vi gör olika innebär inte att det är dåligt, tvärtom!

Efter att man har gått sin första kurs dröjer det lite innan man landar i kunskapen och känslan sen börjar man oftast utvecklas i rasande fart om man fortsätter ge reiki.

Lita på Reikin den kommer visa vägen! Inte bara i dina händer utan även i ditt liv.

 

//Med kärkek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)