Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Hösten är här!

2020-09-07

 

Hösten är här!

Skolan har kommit igång och kvällarna har börjat bli mörkare, värmeljusen brinner för fullt.

Planerna för hösten och vintern är i full gång och jag har beslutat att en masterutbildning kommer att gå av stapeln i början av 2021, min tanke var att skriva mitt eget mastermaterial och översätta delar av William Lee Rands mastermanual, men jag hittade någon, Gun Moss Bjerling på Secourong i Göteborg, som redan översatt manualen och hade den till försäljning.

Jag beställde den och läste igenom den och jag tyckte att den var riktigt bra dessutom. Manualen har en bra stabil grund.

Då var det klart, nu är det dags att sätta igång.

Det finns även andra spännande planer för hösten, nästa kurs i september är en reiki 2 och i slutet på oktober/november kommer jag att ha en reiki 1 kurs.

Jag har ännu ej beslutat ifall det blir mer kurser för året pga av corona effekten. Utan håller det öppet för tillfället och låter intresset styra.

Min tanke är att anordna inspirationskvällar under hösten som inte bara berör healing och örtmedicin utan även inslag av andra verktyg inom arbete med energier och dess effekter, det innebär lite spännande samarbeten med andra.

Det är länge sedan som jag har skrivit i bloggen men kommer att försöka blogga mer när vi går in i den mörka perioden, Solens helande krafter gör att jag hellre tar vara på dem än sitter framför datorn.

Många av er har säkert känt sig ur balans på sistone och för dem som inte gjort det så kan det komma krypande nu när vi återgått till vardagen. Detta är inte alls konstigt det pågår mycket just nu på energinivå, det är mycket helande energier som kommer in och bränner ur gammalt skräp som inte tjänar vårt syfte längre.  Då är det vitkigt att vi reflekterar över vad vi verkligen vill ha i våra liv och släppa taget om det som vi inte vill ha.

//med kärlek

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)