Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Frekvenser

2018-08-22

Allting handlar om frekvenser, vi som jobbar med energier strävar efter att höja både våra egna och våra klienters frekvenser, höga frekvenser höjer ditt medvetande och låga frekvenser är sjukdomsalstrande.

Här för några år sedan så hade jag lite sömnproblem och snubblade över solfeggio healingtones (Hz) olika frekvenser har olika effekter på kroppen och man kan alltså behandla kroppen med ljudets vibrationer.

De flesta har säkert hört talas om "the Schumann resonance", 174 Hz eller 528 Hz the miracle resonance, allting har en vibration och en frekvens, allting vi har omkring oss, vår planet, vårt hem och det vi äter och våra kroppar och våra tankar. Sen har vi vårt älskade OM- ljud, Ljudet som skapade världen.

”AUM. Detta ord är universum. Det förklaras som forntid, nutid och framtid. Allt är uteslutande AUM. Även det som är bortom den trefaldiga tiden är AUM.” Logos är ordet eller ljudet som frambringar skapelsen. Detta ljud är känt i många andliga traditioner som Aum (Om), Amen, Amon, Amin,

Alfa & Omega.

 

Man har ju även upptäckt att pyraminderna producerar massvis med energi och ljudfrekvenser, både infraljud och ultraljd.

För att höja våra frekvenser så kan man omge sig av höga frekvenser i sin miljö och jobba personlighetsutvecklande med meditation, yoga eller vilket verktyg man nu väljer att använda. Tänka på vad du äter, tänk på att även din mat har en viss frekvens och vi blir mer påverkade än vi vill erkänna av den. 

När man äter kött till exempel så får du i dig djurets frekvens och den frekvensen den hade när den dog, att äta ett skrämt djurs frekvenser kan det vara bra? Ät medvetet, man behöver inte bli vegetarian men man kan göra medvetna val. Hur vi behandlar djur påverkar  oss mer än vi tror.

Vara ärlig med sig själv och jobba med dem bitarna som inte är bra hos oss själva, och som sänker dina frekvenser. 

 

Jag personligen får huvudvärk av låga frekvenser, jag får ett tryck i huvudet. 

Ett bra exempel är när man träffar någon man umgicks med  för 10 år sedan, man tyckte att det var så trevligt då, men när man jobbar med energier så utvecklas man mycket och och det här återseendet blir inte riktigt som man vill eller tänkt sig. Utan istället så sitter man och lyssnar på samma sak som för 10 år sedan medans huvudet gör så ont att det känns som att hjärnan skall krypa ut genom örat.

Detta har ju faktist resulterat i att man fått skaffa nya vänner, för mig är det lite av en sorg att jag inte får ta med mig vissa personer på min resa. Men det är ett personligt val som alla måste fatta för sig själv.

Men som sagt det är mitt liv och min resa och det är av allra största vikt att jag gör den och inte låter andras behov styra den.

 När jag satt och tittade på filmer om pyramiderna i Visoko så snubblade jag över en tjej som kallar sig Elisa Namaste, denna tjej är en ung energiarbetare som är jätteduktig på det här med frekvenser och på att läsa energier, hon har både hemsida och en vlog på youtube. Jag kände jag blev så förtjust i hennes arbete så jag vill dela med mig, dels för att jag kunde känna igen mig i hennes arbete. Jag fick extremt bra vibbar av henne.

http://www.elisanamaste.com/  Elisas Hemsida

Elisa på Youtube

//Med Kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)