Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Generationsminnen

2019-04-20

 

Som de flesta vet om de läser min blogg så tänker jag ganska mycket utanför "lådan" även om jag är ganska tydlig med vad som är reiki och inte när jag har mina kurser.

Men i alla fall så använder jag ju mina kopparpinnar vid Aurahealing och kommer en bit utanför kroppen när jag healar. Jag har liksom min egen grej  på gång och nu så kom jag på det igen....

"Eltortyr i pungen" healingen!!!!

Den är här för att stanna, hur man straffar sitt ex och samtidigt healar sig själv!? Min man köper alltid salami fast han vet att jag är vegetarian!?

Får jag vara med i "Nära" nu?

Denna healingformen hade sålt sig själv utan marknadsföring men jag har inte uppfunnit den.  Jag bara skojade :-D Jag förstår att vissa av er redan har hunnit klicka fram fliken "priser"...

 

 

Det är så att i andra healingformer och behandlingsformer så jobbar man ganska aktivt med generationsminnen, det gör man i reikin också men kanske inte på en direkt nivå, utan en mer indirekt nivå, när man pratar om cellminnen mm men metoderna  finns både i reflexiologin, kraniosakralhealing etc. men Generationsminnena går att punkta ut med hjälp av symbolerna, eller som jag använder mina pinnar i kombination med symbolerna.

Generationsminnen är nästan som karman och kan bli som ett karma men är något som endast finns inom familjen och som är kopplat till arvsanlagen, cellminnet och de emotionella band vi har i en familj, det är därför vissa mönster och åkommor stannar inom familjen och det är långt ifrån alltid som man kan hitta en genetisk förklaring, dessa generationsminnen kan komma från flera generationer tillbaka. Generationsminnen kan man få både genom arvsanlagen men även genom de starka band som finns inom en familj. Enligt mina guider så sitter generationsminnena huvudsakligen i auran, det emotionella lagret närmare bestämt men söker sig in via huvud, fötter och vader, så har en klient mycket utslag i dessa områden utan nån direkt förklaring så kan det röra sig om generationsminnen. Generationsminnen påverkar oss på cellnivå och kan verkligen styra våra liv och ställa till det och vi förstår inte varför vi inte tar oss ur vissa mönster fast vi verkligen försöker, och ofta kan man se det hos flera familjemedlemmar. 

Generationsminnena kan påverka hela kroppen, så egentligen är det inte var och hur som är viktigt utan vår intention under healingen. Specificera. Jag har även förstått att när jag använder symbolerna för att skicka reiki/ healing till generationsminnen så healar jag även andra familjemedlemmar då generationsminnet är kollektivt.

Och det var så att jag hade ju healingträff i Torsdags och då hade jag bett min väninna berätta lite om Reflexiologin och man fick även ett smakprov på fötterna (aj). Men diskussionen om generationsminnena lämnade inte mig. Idag kom det på hundpromenaden.... 

När jag kom hem grillade jag pinnarna om "generationsminnen", Jag hade så många frågor. Har ni sett ett par glada Kopparpinnar nångång?! Men jag lovar de älskade mina frågor ;-)

Och nu lämnar jag det vidare, fundera en stund på dem, hur kan de påverka oss?! Och finns det en sjukdom eller ett beteende som drabbar din familj hårdare än andra?!

// med kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)