Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Supermåne

2019-02-19

 

Jag vet inte riktigt HUR månen påverkar mig, jag vet bara ATT den gör det och varje gång månen är full får jag mängder med energi, när jag var yngre var det mer att jag hade svårt att sova, nu när jag själv håller på med healing så känner jag att jag får healing och känner mig allmänt obalanserad, men trots det så ser jag det positivt.

Jag och hunden brukar yla! Men Darko har tappat rösten så jag fick yla själv, han försökte men det kom bara ett blåsande ljud.

Jag hade nån fundering på om det kan vara en förbannelse från grannen som kickat in (Darko gillar inte att vara själv)?! ;-)

Jag har under kvällen fått reflexiologibehandling, fötterna känns enormt sköna och jag sitter och funderar på vad jag kommer drömma inatt. Jag har hunnit utvärdera lite effekter av aurahealingen och det går enligt planerna.

Jag var ganska säker på effekterna men kände att jag behövde få dem bekräftade, jag använder mina kopparpinnar ganska mycket och känner att nu kan mina energier även bära upp de grövre pinnarna som var så tunga att de blev svajiga i början. Men jag letar fortfarande efter ett par mittemellan pinnar.

Jag är lite osäker på materialet när det gäller svetspinnar, det snappar upp för mycket störningar, och svaren kan kännas tvivelaktiga då de reagerar för mycket på andra energier.

Happy supermåne everyone! (jag drack en starköl)

//med kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)