Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Prishöjning fr.o.m 1 Augusti

2019-04-28

Från och med 1 Augusti kommer jag att höja min priser, och det är för att jag går inte med vinst helt enkelt, det är med lite sorg och besvikelse som jag känner att jag måste göra detta. jag har inte riktigt räknat ut exakt summa men behandlingarna kommer att landa på ca 600-650 kr och kurserna på ca 2500-2700.

Mitt mål är att ha så överkomliga priser som möjligt, då jag vill kunna erbjuda mina tjänster till så många som möjligt. 

SÅ PASSA PÅ!att behandla er och att anmäl er till de kurser jag lägger ut innan, jag kommer att lägga ut några datum till innan prishöjningen framöver.

//med kärlek

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)