Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Glad påsk!

2019-04-19

Då var det påsk igen, det var det förra året också, jag är ingen påskfirare, men dock gillar jag och umgås med min lilla familj. Långfredagen blev Lååååång, vi hade healingträff igår och den var väldigt lyckad, man behöver energiutbyten och möten med andra intressanta människor. Jag hade nån plan om att vi skulle hålla på till 21 men det blev 23:30 istället.

Mitt älskade halsband som jag skrev om i förra inlägget. Jo det fungerar men som jag sa så tog jag inte av mig smycket och fick utrensningsymptom, och det hade jag ju kunnat undvika om jag börjat med att ha det i kortare stunder men nu är det försent så då kan man lika gärna lida igenom det.  

Imorgon är det påskafton och det enda högtidliga som händer här är godis i stora lass! Vi firar påskäggets födelse, och lite god mat men sen får det vara bra, på söndag blir det "spatime"och hotellövenattning, Härligt!

Jag har inte haft en ledig dag på en hel vecka och det känns i kroppen, framförallt i sinnet. 

Jag hoppas alla får en fin påsk! 

Glad påsk!

//med kärlek

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)