Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Koppar Pyramiden

2021-11-15

Färdig för energi Rock n´ Roll

 Kronan på verket, kvarts från pyramiderna i Bosnien.

 

Då var det dags att utvärdera kopparpyramiden jag byggde i slutet på Maj. Jag har haft stor användning av den.

Jag fick en ganska stark ingivelse under meditation att jag skulle bygga en pyramid i koppar och även hur jag skulle göra och redan samma dag stod jag på Biltema och inhandlade material.

Det blev en kostnad på ganska precis 1100 kr och jag stod och funderade över vad jag höll på med och om jag verkligen var förståndig, eller om jag slängde pengar i sjön.

Jag hade köpt 8 st 2 meters kopparrör och koppartejp för mördarsniglar. Jag la ut 4 rör i en 2 meters kvadrat och började tejpa med koppartejpen som var väldigt lätt att jobba med och jag fick slutna ändar. Efter det så reste jag 2 rör åt gången mot varandra och tejpade, det var ett projekt som tog ca 20 minuter sammanlagt, jag hade en extremt klar bild av hur detta skulle göras.

Det blev inte jämt på millimetern men fortfarande jämt nog och jag funderade själv över hur det kunde bli så bra. Min tanke var att det kanske inte behöver vara så jämt, jag skall ju trots allt bara meditera i den och inte resa till andra sidan galaxen eller bygga en stargate.

Jag stod en stund och kikade på mitt verk och på toppen ställde jag en vit kvarts sten som en väninna plockat vid pyramiden i Visoko. Jag bäddade med en yoga matta och en kudde, ställde in lite ljus och gjorde det behagligt.

Jag visste att jag skulle känna något i pyramiden men jag visste inte vad så jag avvaktade en liten stund innan jag vågade gå in i den.

När jag väl gick in i den så la jag mig ner på mattan och väntade på förnimmelser, det dröjde inte länge.

Jag fick ett intensivt tryck över höger sida om huvudet och det kändes som att jag fick intensiv healing, kroppen växlade mellan varma och kalla områden och gamla skador gjorde ont. I början blev jag lite osäker, jag visste ju trots allt inte vad jag hade gjort riktigt, men trots det blev jag väldigt lugn och trött och fick svårt att hålla mig vaken och vid mitt första inträde i pyramiden så sov jag där inne i ca 45 minuter, det kändes som att jag flöt utanför min kropp.

När jag var klar så tog jag mina koppar pinnar och fick fram att jag skulle vara i pyramiden minst 2 timmar om dagen till en början. Och det var jag, varje gång jag gick in i pyramiden till en början kunde jag knappt hålla mig vaken och har även sovit hela nätter i den och vaknat på golvet i samma ställning som jag la mig, utan täcke, inga drömmar, hela natten passerade medan jag låg i en drömlös dvala, kände inte kyla eller värme, inte ens stel av att ha legat på ett kallt golv hela natten.

Men vad händer i pyramiden då?

Jag har förstått att pyramiden koncentrerar energi (negativa joner), det finns en mittpunkt i pyramiden där energierna rör sig uppåt för övrigt är det samma energinivå i hela pyramidutrymmet.

När man är i pyramiden så känner man att energiflödena ökar i kroppen och det känns både renande och utrensande. Färger blir klarare och tankarna klarnar. Man blir jordad och är man en person som lätt flyger i väg i sina energier så känner man hur energierna strålar ner i benen och fötterna.

Känner man sig utarbetad och trött så är det precis som att pyramiden laddar upp batterierna och fyller upp energinivåerna och skapar balans.

I början somnade jag ofta i pyramiden då jag inte kunde hålla mig vaken men efter ett par månaders användning så höll jag mig vaken och kunde sitta i lotusställning i mitten på pyramiden i längre stunder och bara se på färger och meditera.

Jag har haft väldigt starka upplevelser i pyramiden och till en början kändes som att det drogs skräp ur kroppen på mig, blockeringar och områden som var i behov av healing framträdde tydligt och det enda jag behövde göra var att ligga kvar.

I början så lät jag bara pyramiden göra sitt, men efter några veckor så började jag att använda min intention i pyramiden och gjorde även en Reiki initiering av pyramiden och aktiverade reikisymboler.

Den fungerar som en energiförhöjare så när jag mediterar i pyramiden med en klar intention så förstärker den även det, det blir ”rock and roll” healing helt enkelt. Och det behövs heller ingen reiki initiering för det. Utan pyramiden har en tydlig funktion och ett konstant energifält. Oavsett vem man är.

Jag plockade ner min Pyramid i oktober då kändes det som att det var dags att ta ner den, dels så kände jag inte så mycket i den längre men jag började även få lite resningssymptom och blev lite överkänslig, men efter 5 månaders användande så tyckte jag att jag förstod pyramiden och vad som hände med mig när jag var i den. Och jag kommer med allra största säkerhet att plocka upp den igen när jag behöver den, det tar ju trots allt inte så lång stund.

Däremot så tar det mycket plats, hade jag haft mer utrymme hade den fått stå kvar då jag även tyckte den var fin, men jag behöver platsen till annat just nu.

Och fast jag har plockat ner pyramiden så känner jag fortfarande av dess energifält, precis som att den är kvar där. Så jag sätter mig ibland där den stod när jag mediterar.

Just nu är utrymmet min Makrame studio och ibland när jag står och knyter så känner jag hur energierna strålar i fötterna.

Så är du sugen på att bygga en pyramid, tveka inte, den kommer göra dig gott. Och Det går heller inte att säga exakt vad den gör, för den kommer ge dig exakt vad du behöver!

 

//med kärlek

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)