Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Vilken fantastisk Kväll...

2019-11-21

 

 

Inspirationskvällen är avslutad och det blev väldigt lyckat, vilket intresse, det enda tråkiga var att jag inte hann med alla som ville prova. Nästa gång så skall det problemet vara åtgärdat då kallar jag in förstärkning.

Så att alla som vill skall få möjlighet att testa. Och kanske hinner jag mingla och presentera mig själv. Varje gång jag öppnade dörren till mitt behandlingsrum så stod där en skara med nyfikna blickar. Jag ville så gärna hinna med er allihop. Jag hade en bild av att jag skulle hinna lyssna på Katarinas föreläsning om energimedicin och hypnos… kolla på lite produkter.

Jag har under kvällen stått och gett 20 minuters pass och man kommer inte så långt rent terapeutiskt men det är en möjlighet att få veta hur det känns att ta emot energi från någon annan och även få veta om Reiki är ett alternativ för just mig.

Mina underbara kollegor från mitt andra jobb dök upp och Jag fick en present, tack för att ni är så fantastiska!!!!!

Jag hade kunnat stå där fram till midnatt, dessa möten ger mig så fantastisk mycket och varje gång en ny person lägger sig på min bänk är så är det som att öppna en ny bok.

 

 

Tacksamhet! Öppnar upp oss och vänder på negativa spiraler..... Det är en fantastisk känsla!

Ikväll känner jag tacksamhet.

// med kärlek

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)