Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Årets sista kurser

2018-11-13

Nästa helg skall jag ha årets sista reiki 2 och den 1-2 december årets sista reiki 1, passa på att hoppa på. Det är ofantligt roligt att få vara lärare i detta och att  få dela med sig. Det är så fantastiskt roligt att se människor förändras och må bra. Tacksamheten är otrolig..

Jag kommer inom kort att lägga upp kurser för 2019.

Jag lär mig oerhört mycket av mina kurser, alla tar in energier olika. varje gång jag haft kurs går jag själv igenom en process, jag liksom snubblar över insikter längs vägen, som kaksmulor längs stigen. 

Jag har själv nått den punkten att jag har en motorväg från hjärtat till munnen, sårbarheten är min styrka, att väga tänka och känna i sin egen kropp, utan att låta mig påverkas av andra.

Gillar man inte min ärlighet finns det sätt att undvika mig, det är helt okej för mig. Jag kommer aldrig att ändra på mig själv för någon annan, inte kompromissa eller förhandla.

Jag har visserligen sällan gått runt med fasader, men jag har däremot fått stålsätta mig i livet när det har varit tufft. 

För mig har detta aldrig egentligen handlar om reiki, för mig har det handlat om att hitta en metod så jag VÅGAR LEVA! fullt ut. Och det gör jag :-)

För mig är reikin en struktur för att lära sig hantera det som redan finns där.

Älskar jag så gör jag det intensivt!

Hatar jag så kapar jag dig vid fotknölarna och går vidare!

jaghar inte tid för bitterhet men jag står upp för det jag tror på.

Jag försöker inte passa in utan min önskan är att allt skall bli så bra som möjligt :-)

 

//med kärlek

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)