Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Stenar, mineraler och energi

2019-04-16

Reikistenar i bergskristall, spetsar.

 

Jag använder mycket stenar när jag håller på med energier, då de har olika frekvenser och är bra på att lagra energi. Jag använder då mest i egenvård, inte när jag behandlar andra, däremot har jag alltid stenar utplacerade i rummet. 

I helgen satt jag och beställde lite nytt, och hittade ett halsband som jag kände att det kommer att passa mig. 

Är det något jag kan tröttna på är det dessa ständiga ritualer på att hålla sig ren i sina energier, eftersom jag är känslig så känner jag på en gång när jag kommer i kontakt med negativ energi,  då jag får huvudvärk på en gång, till min hjälp har jag hematit smycken som jag inte kan leva utan, men trots det så känner jag av det.

När jag jobbar så har jag till och med ett hematit armband på fotleden.

Och jag känner inte bara av det utan jag ser även det jag mår dåligt av, det lägger sig som en rökig dimma i rummet eller på kroppen, för mig är det elektromagnetisk dimma, eller vad man nu vil kalla det.

Bland annat så beställde jag mer hematit smycken och en turmalingenerator som man både kan använda i rummet och på kroppen. Turmalin är också bra för att hålla borta negativ energi, eller shungit.

Men så snubblade jag över nåt nytt. Det var ett halsband som var "man made"av turmalin och germanium. "quantum scalar pendant", det fanns i lite olika modeller och symboler, men jag valde merkaba, då jag jobbar mycket med änglaenergier. Först var jag lite tveksam men det var väldigt genomtänkt och visserligen inte rå sten men jag chansade.

Jag fick en ganska stark känsla av att det skulle passa mig.

 

Quantum Scalar Pendant 

På sistone har huvudvärken varit en plåga och den elektromagnetiska dimman har verkligen irriterat mig, men som jag förstått det så drar jag till mig denna energi när jag håller på med healing.  Men nu kommer det, Det fungerade! Detta halsband hängde jag på mig på en gång, efter 20 minuter så kändes det som att stå och andas fjällluft och huvudvärken kändes avlägsen, har jag ens haft huvudvärk?!

Äntligen hittade jag något som gjorde susen. färgerna omkring mig känns redan klarare och flödena känns rena och öppna. tydligen så skulle man börja med kortare stunder i början men detta tar jag inte av mig!

Läser man om halsbandet så är det bra för det mesta i kroppen, den avger negativa joner och balanserar och renar men vill man veta allt får man googla, den är bra för mycket men den löste det just jag behövde. Men har du problem med olika miljöer och känner att du reagerar starkt så är denna amulett ett tips från mig! 

//med kärlek

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)