Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Dags att utvärdera!

2019-02-20

Det är dagen-efter-supermåne, jag vaknade med en kundaliniström efter ryggen.

Kommer tyvärr inte ihåg vad jag drömt.

Jag har fått in lite utvärderingar på min aurahealing och jag känner att det är dags att dela med mig.

Eftersom det kan vara svårt att mäta så får man bedömma bieffekterna och resultatet, ofta känner man en omedelbar lättnad vid själva healingen, och precis som vid vanlig healing så kan man känna av att det negativa energierna som healingen tagit.  Dessa symptom är övergående. Men nu vet jag att jag sitter inte och låter pinnarna flaxa och skjuter i blindo, jag vet att jag tar det jag vill komma åt.

Det har varit tomhetskänslor, mörka tankar, ledsenhet, ångest och överkänslighet, humörssvängningar överlag, även värk i kroppen mm. Jag har haft ont i mina operationsärr och i njurarna. Det har varit ganska påtagliga effekter.

Det ger en insikt av vad människor bär i sin aura och man får ytterligare förståelse för hur auran även påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa.

Nu kan ju detta låta dystert men dessa Symptom är övergående. Jag var mer rädd för att mina testpersoner inte skulle reagera alls. Är symptomen envisa kan man fylla på med lite mer healing, då brukar det släppa.

Inom healing så tror man att all sjukdom börjar i auran och nu har jag fått ett verktyg att jobba med, precis som vid reikibehandlingar så kan man behöva mer än en behandling, helst om man bär på mycket. Jag har övat mycket under de sista 2 veckorna så nu  tar jag en energipaus känner jag, det har varit dagligen, men det gav ett gott resultat.

Jag är Nöjd! Övning ger färdighet!

//med kärlek

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)