Om mig

Det här är jag!

Jag är en ganska okomplicerad 48 årig Norrbottning med en ganska splittrad bakgrund som hittat ända ner till södra Sverige.

Född och uppvuxen i Luleå och lite grann på Höga kusten.

Jag går inte runt i förglada kläder och talar i långsam mjuk yoga stämma, jag brukade vara hästägare, hästtjej, envis typ med lite skinn på näsan. Jag hade precis som många andra i min proffession ett bagage med mig som behövde läkas. 

Jag målar gärna tavlor när jag har tid. Är kreativ och skapar gärna med händerna så fort det finns tid. Det kan var allt från att jag syr, målar, tecknar, knyter makrame mm.  jag har helt enkelt mer intressen än jag hinner med.

Jag älskar djur, natur, min familj och mina vänner,  och en semester spenderas helst med familjen i Norrland med friluftsliv och mygg.

Mitt liv handlar om att investera i mig själv och sedan dela med sig till andra.  Jag lägger enormt mycket tid på min egen personlighetsutveckling  vilket också är nödvändigt för att jag skall kunna göra det jag gör i mitt företag.

Och när jag säger investera så handlar det inte bara om pengar utan mer om att ge sig själv tiden att skapa en tillvaro där man mår bra. För mig har det handlat om att sänka mina krav på mig själv och proriterat bort "vardagslyx" som jag egentligen inte behöver, för egentligen har det bara fått hamsterhjulet att snurra snabbare. I enkelheten fann jag jag ett lugn och en harmoni som fick mig att se saker och ting klarare med egna ögon.

Jag lever ett aktivt liv, träning är ett stort intresse när det finns tid.

Att pyssla med Örtmedicin och Reiki är mer än ett "utövande "det är lite av en livsstil, så andlighet och personlighetsutveckling är även en viktig del i min vardag.

Kärnan  i mitt företag är behandlingar som är baserat på mitt resultat. Det är kunskap och erfarenhet jag får via  mina behandlingar som ständigt utvecklas framåt, precis som de flesta i min "branch" så har jag hittat min egen stil och satsar mer på kvalitet än att gå med vinst (jag kan unna mig den lyxen pga att jag fortfarande jobbar heltid i vården).  Det är även detta resultat om jag lär ut på mina utbildningar, där jag inte bara lär ut grunderna i reiki utan även försöker dela med mig av min erfarenhet av arbetet runt "bänken".

Även om jag tycker det är fantastiskt kul att utbilda så är det arbetet runt den enskilda individen och deras välbefinnande som driver mig framåt. Utan en behandlande verksamhet hade jag inte haft så mycket att lära ut.

Man kan inte läsa sig till förmågan att hantera energi man måste öva och jag fullkomligt älskar det fortfarande, varje gång jag sätter mig för att göra en behandling så har jag känslan av att nu kom den där boken på posten som jag velat läsa så länge. 

Jag har genom åren lärt mig att bra behandlingar säljer man inte via marknadsföring, de bra behandlingarna kommer till mig för att mina klienter letar efter just någon som mig. Det är därför det är viktigt att vara sig själv i sitt företagande även om det kanske inte ger dem snabba pengarna. Men det lönar sig i slutändan. Och det kommer att bli en större efterfrågan på energiarbetare i framtiden då intresset ökar. Inte för vi äntligen kan bevisa hur det fungerar utan för att resultatet inte går att bortse ifrån.

Och med det vill jag säga Varmt välkommen till mig och min bänk.

Här är ditt välbefinnande i fokus.

 

//Therese