Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Reikins kraft

2018-04-28

En annan reikiutövare i stockholmsområdet har lagt ner en del tid att dokumentera sitt arbete med Healing och jag känner mig manad att dela med mig! Läs läs läs!

Linda Rutherford

http://www.fheereiki.com

 

 

Healing månaden i Japan , mars 2017

 

Till den dagliga rutinen hörde det till att patienterna två gånger om dagen på ålderdomshemmet helade varann. Det var påtagligt hur de blev friskare och friskare för varje dag. Denna kvinna på bilden har cancer i lymf körtlarna och halsen. Hon hade grad 4 då hon kom till hemmet . Efter en vecka hade CT scannen Visat att hennes cancer grad hade gått ner till 1! Hennes infektionsvärden hade gått ner till 1. Hennes röst hade börjat komma tillbaka. Hon var så lycklig och tacksam för varje lilla steg som hon tog mot sin perfekta hälsa . Det var en sak jag lärde mig i Japan, människornas tacksamhet, ödmjukhet och öppna hjärtan. De har också en sådan tilltro till Guds eller universums helande kärleks frekvens. Att dessutom spendera 30 dagar med människor som kan ingen engelska bara japanska och själv kunde jag bara säga tack, god morgon, hej och förlåt på japanska. Det blev mycket upprepande av dessa ord ha ha. Kommunikationen blev så ärlig mellan oss eftersom vi kunde bara agera med våra känslor och våra ansiktsuttryck och kroppsspråk och så klart energierna som talade till mig om deras tillstånd . Det går inte att ljuga och hålla upp en mask då man "är" i känslorna och det är ju så här vi helar också. Vi helar genom att känna med hela vårt hjärta i kärlek till vår näste.

Jag har nu insett hur oerhört kraftfull den hög frekventa universella energin är. Jag har också lärt mig att ju mer vi övar på healing ju kraftfullare blir vi som instrument och som helare. Jag måste vila en dag bara för att låta min kropp vila från alla energier . Allt detta helande gjorde otroligt fina saker för mig också, efter en månad i Japan hade all min artros försvunnit, min kroniska cystit som jag har haft i tre års tid läktes , min menstruations cykel regulerades för första gången på flera år (healing balanserar det endokrina systemet),min rygg och nacke har blivit mer flexibel . Jag har haft tre rygg operationer och tagit smärtstillande och anti inflammatoriska tabletter för min smärta , nu tar jag igen medicin längre för varken ryggen eller nacken. Jag tar ingen penicillin längre för cystit. Jag hade också tagit ett blodprov innan jag började hela andra i Japan och då hade jag bakterier i urinet och infektion i blodet. Under den fjärde veckan togs ett nytt blodprov på mig och då hade både bakterien och infektionen i blodet försvunnit. Mina levervärden var mycket bättre. Denna mästare hade låtit bygga en klinik där hon har anställt doktorer som tillsammans med den västerländska medicinen och röntgen maskiner kunde se vad healingen gjorde för förändringar fysiskt i kroppen.

När vi läks går vi ända in på själa nivå och börjar läka allt från det mentala, emotionella och fysiska planet. Vi börjar att hitta oss själva och vem vi verkligen är.

Alla kan vi hela. , jag har sett hundratals människor ge varann healing i Japan. Jag har sett stora positiva förändringar hos dessa människor . Jag har sett människor sluta skaka som lider av Parkinson, cancer patienter har börjat tillfriskna, människor som kan börja gå, människor som har fått hörsel och en del av synen tillbaka . Jag har också märkt att när vi känner oss tacksamma för varje lilla framsteg så kommer vi upp i en hög tacksamhets och glädje frekvens vilket helar oss ytterligare . Allt vi behöver för att hela oss själva och andra är ett öppet hjärta med villkorslös kärlek och tankens kraft , vårt högre medvetande och tron på att vi kan bli friska . Vi är alla ett medvetande i en fysisk kropp och vi besitter en otrolig kraft (mer än vad du tror) att läka oss själva och andra .

Känslor för kraftfull healing

Tacksamhet, villkorslös kärlek, tro, tankens kraft, vi är det vi tänker . Med tankens kraft skapar vi vårt liv och det är ytterst viktigt att tänka positivt även när vi är sjuka. Var tacksam för varje lilla framsteg.

Jag önskar er alla glädje , inre frid och kärlek .

Linda https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fc3/1.5/16/1f497.png

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)