Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Skönt läge....

2019-04-11

Nu har jag landat lite, spavistelsen gjorde nytta, jag låg lite efter med bokföring och årsbokslut, men nu är jag ikapp... Det blev inga pengar över till mig men det gick runt :-D

Jag befinner mig i ett lite skönt läge på nåt sätt där jag har en sån känsla av att allt kommer att ordna sig bara, jag känner klart och tydligt själv vilken riktning jag går i, jag fick med mig lite  havsbris ifrån Marstrand som jag  fortfarande har nytta av.

Så nu är det dags att planera lite kurser och öka flödet av behandlingar, det är trots allt behandlingarna jag gillar mest, även om det är kul att utbilda.

Hur får jag in era värkande kroppar under mina varma händer?! Hur får jag er att ta hand om era energier bättre? Tips på det?!

 

Jag försöker ha ett liv mellan jobb, barn och företag, det är heller inte det lättaste. därför har jag bestämt att det är Spaövernattning som gäller minst varannan månad. Jag hade tänkt turnera efter västkusten. 

Det är goda relationer och hälsa som är mitt nya tema för året, det kommer att handla om njuta vs. prestera! Nu skall jag bygga mina drömmar! och börja skörda lite efter allt slit.

De sista 5 åren har jag jobbat heltid natt, pluggat örtmedicin på min fritid i 2 1/2 år, kursat reiki på helger och övat emellan, startat ett företag och börjat jobba upp det, jag vet nästan inte hur man kopplar av utan att falla i koma när jag blundar. I allt detta så är jag ensamstående mamma, och tycker ändå att vi fixar det riktigt bra jag och min lilla familj. 

Allt är på plats och nu skall jag bara knyta ihop säcken.

Nästa vecka skall vi ha healing träff och jag hoppas att det är fler som är intresserade. Vi är några stycken, men vi kunde gott vara fler :-) Vi kommer inte att mäta framgångar, vi skall umgås i värmen och dela med oss.

Känner du att du vill delta även om du inte är utbildad och är nyfiken på att utbilda dig så hör av dig, det kan vara ett utmärkt tillfälle att få känna på energier.

 

// med kärlek

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)