Blogg

Här skriver jag ner tips och tankar kring hälsa,  det finns många nyanser av ohälsa och min sida är till för att väcka tankar och funderingar kring den egna  hälsan, hälsa är ett egenansvar, och det är viktigt att vi lär oss mer om hur vi mår bäst och inte lägger våra liv i vetenskapens händer, då är vi inget annat än försökskaniner.  Hälsa är att må bra och inte att vara biologiskt perfekt under mikroskopet.  Hälsa är att älska sig själv trots brister och fel, att vara i balans och hitta sin inre harmoni. Hälsa är inte bara ett egenansvar, utan något som vi är skyldiga oss själva. Mitt mål är inte heller att angripa den traditionella vården, dock tycker jag att man använder alldeles för mycket läkemedel istället för att göra livstilförändringar. För mig så handlar det mycket om ha ett miljötänk även i våran kropp och knyta samman  kroppen och naturens ekologi. Lämna gärna kommentarer och tänk högt och vill ni ha svar glöm ej att lämna mailadress......

Att kapa Band....

2018-04-09

Jag har under en tid haft lite konstiga åkommor som jag inte kommer tillrätta med, bland annat har jag haft problem med en fot, som jag inte blev klok på, den har gjort så ont i perioder så att det har varit svårt att promenera med hunden mm.  Jag har varit hos doktorn och man kan inte hitta nåt fel, den är inte ens svullen ändå gör den så ont att man kunde tro foten är bruten  ibland.

Och jag har som fått till mig att jag behöver kapa band, både till det förflutna men även till "personer" som är mindre bra för ens energier.

Vad menar jag då med att kapa band. Jo eteriska band är kopplingar du har till andra människor, platser eller föremål, ofta är dessa band negativa eller rädslobaserade. De kan ligga bakom oförklarlig smärta  det kan även göra dig väldigt trött och omotiverad då dessa band kan suga energi. Och om det inte finns någon tydlig förklaring så kan det vara så att du behöver kapa en del band. 

Dessa band sätter sig ofta på"hjälpare, healers" Det börjar med tunna snören och med tiden som relationer utvecklas växer sig banden starkare.

Om personer som du är länkade till är arga eller upprörda så kan det färdas över via bandet till dig, och börja äta på dina energireserver.

Bandens energi kan ge energi till tankar och känslor, som rädsla och avundsjuka mm. 

 

Men som sagt man kan alltså kapa dessa band genom övningar.  jag hittade en metod på youtube, som just jag inte hade så stor nytta av men så snubblade jag över en bok på bokrean  för 89 kr som hette "Detox med änglarna" av Doreen Virtue och Robert Reeves. 

 

Det gäller att våga prova sig fram. I denna boken finns många  övningar  för rening av både auran och hemmet.  

Det är alltså Ärkeängeln Mikael hjälper till med detta. och då ber man honom om hjälp i meditationen. Och då gör Doreen så  Här:

 Jag personligen hade svårt att memorera in det hela men jag fick med budskapet och guess what, min fot är mycket bättre och jag har både tränat och gått mycket med hunden den sista veckan, så här en vecka efter så är skillnaden stor.

Och än en gång AFFIRMATIONER. Denna boken är bombad med affirmationer.

Affirmera mera och affirmera bra. 

Jag har förstått att det finns de som har svårt att se sin egen del i det hela. Tänk på vad du tänker om andra, det kan faktist vara så att du är hörd.

Det går att kapa band, men skall det verkligen behövas.

Sen vill jag bara förtydliga  i mitt arbete finns inga "giftiga" individer  eller "energivampyrer", antagligen inte i Doreens heller, men ibland är vi helt enkelt inte bra för varandra. och det har tyvärr blivit ett sätt att uttrycka problemet.

 Det är vår ute gott folk, man kan riktigt känna att man vaknar till liv, det växer så det knakar, hunden äter döda fåglar och ja!!! Tandställningen åker ut om 21 dagar! Jag kommer äta ute offentligt igen! :-)

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)